17 Jan

Een webshop is leuk en ook al is het maar een mooie hobby, je moet er veel tijd instoppen. En gelukkig door de tijd waarin we leven heb ik momenteel veel tijd om eens kritisch te kijken naar de hobby.

Allereerst ben ik mijn klantenbestand eens onder de loep gaan nemen. Ik heb een klanten bestand van ongeveer 275 accounts. Dat is veel maar ik zeg ook heel eerlijk dat van die 275 accounts max 40 a 50 mensen ooit of regelmatig iets bestellen. 

Dus een groot percentage heeft ooit een account aangemaakt en doet er verder niets mee. Wat ik heb gedaan is een speciale nieuwsbrief verstuurd aan deze groep. De aanhef van de nieuwsbrief was iets in de trend van We missen u. En ik heb er een leuke actie ingezet. Ook gevraagd of ze hun account willen behouden.

Daarnaast is er nog een groep die alleen de nieuwsbrief wil ontvangen, ook daar een mail naar gestuurd of ze dat nog steeds wensen.

Dat was stap 1. Stap 2 was de rubrieken allemaal checken en de producten of alles in de juiste rubriek is gezet. En de prijzen nagelopen.

Ik zoek nu nog naar opties om de webshop bij groter publiek onder de aandacht te brengen, tips zijn zeer welkom. Er loopt een admarkt advertentie op marktplaats en op facebook heb ik aparte groep voor Fracor gemaakt. 

Op de site staat een aparte boodschap voor nieuwe klanten. Zij ontvangen eenmalig een welkomskorting bij hun eerste bestelling.

Per maand verstuur ik 2 x nieuwsbrief met informatie over acties, producten enz

Ik hoor graag van jullie 

Fijne dag lieve groet Corrina

www.fracor.nl

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.
I BUILT MY SITE FOR FREE USING