13 Dec

Even een moment van bezinning of te wel  de balans opmaken zoals dat ook wel wordt genoemd.

Het jaar 2020 is niet 1 die we zomaar gaan vergeten. Nog een paar weekjes en dan staat 2021 voor de deur.

Er is een hoop gebeurd en niet gebeurd dat is een feit.

Dit jaar is positief verlopen tot nu toe qua gezondheid op een klein paniek momentje na. Ergens medio april was er spraken va spontane acute galsteen aanval. Maar dat is allemaal goed afgelopen. 

Fracor Creaties vierde haar 10 jaar bestaan en dat is een mooie mijlpaal in deze wereld waarin we leven. 

Op persoonlijk vlak heb ik mooie contacten gemaakt en zijn er leuke vriendschappen aan het groeien. Ik ben een echt mensen mens en vind het contact op welke manier dan ook erg leuk en gezellig.

En dan zijn we ook zomaar spontaan aan het bloggen geslagen. Ik ben er nog niet zo'n kei in als sommige van leden van bloggermagazine, maar ik moet zeggen ik vind het erg leuk om te doen en ook om andere blogs te lezen. Dit brengt ook mooie contacten met zich mee. Lief en leed wordt gedeeld. En door het bezoeken van andere blogs ben ik dus ook eindelijk eens aan het lezen gegaan.  Lezen was niet zo mijn ding, maar merk nu wel dat het rust momentjes in mijn leuke drukke leven zijn.

Vakantie plannen hebben we bij moeten stellen. Onze reis naar USA kon niet doorgaan, reis naar Dublin en Duitsland ook moeten omgooien. Maar ik prijs mij zelf toch lucky. De stedentrip naar New York is wel doorgegaan. Ik was er vroeg in maart en op tijd terug. En verder een paar mooie trips in eigen land gemaakt.

Zakelijk gezien was het een zwaar jaar , maar voor wie niet. Nieuwe orders kwamen er wel maar door Corona duurde de projecten langer dan standaard. De jaarlijkse beoordeling was zeer positief. De manager en het team zijn nog steeds blij met mijn inzet een aanwezigheid. 


Dus zo als jullie kunnen lezen is mijn jaar tot nu toe niet echt slecht verlopen.Ik wil jullie die mijn blogs bezoeken en lezen en reacties plaatsen danken voor alle leuke contact momenten. Voor jullie allemaal alvast mooie dagen met jullie dierbaren maak er ondanks Corona toch iets moois van. En omdat ik het leuk vind ook voor jullie een kadootje te maken, heb ik een code aangemaakt in de webshop. De code is "BLOG" en met deze code krijgen jullie 25% korting op je bestelling. Geen verplichting maar gewoon een aardige geste. www.fracor.nl

Nu fijne dag en nogmaals dank en ik lees graag hoe jullie 2020 hebben beleefd in een korte samenvatting


Liefs Corrina

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.
I BUILT MY SITE FOR FREE USING