20 Mar

Het ontstaan

Fracor Creaties is ontstaan door een social event en doordat ik teveel gemaakte kaarten in huis had liggen. Ik had bedacht waarom maak ik geen webshop en zet daar de kaarten in. En zo begon ik de kaarten te sorteren en op de foto te zetten en ze een plekje in de webshop te geven.

Rubrieken bepalen, tekst schrijven, prijs bepalen dit zijn allemaal zaken die hierbij komen kijken

Mijn uitgangspunt en dat is het nu nog steeds, is dat het vooral een leuke hobby is. Dat iemand mijn creaties mooi vind en wil kopen vind ik daarom nog steeds bijzonder.


Goede Doelen

Ik steunde al een paar goede doelen en deed dat met eigen geld. En toen bedacht ik als ik de kaarten verkoop dan kan ik met de omzet de goede doelen steunen en blijven steunen. Mijn voorkeur gaat uit naar kleine goede doelen en zeker iets met dieren.


De volgende Goede Doelen worden standaard door mij gesteund met een maandelijkse bijdrage.


Stichting Dj-imba; Fracor Creaties heeft 4 lieve diertjes geadopteerd. 

VZW Zwerfkat in Nood II.Fracor Creaties steunt maandelijks een katje van de stichting 

Stichting van Jane Goodall hier heeft Fracor Creaties een lieve chimpansee geadopteerd zijn naam is Mbebo.
Lees hier meer over dit mooie project. 
http://www.janegoodall.nl/  

Stichting dierenlot


Daarnaast steun ik af en toe een spontane actie die voorbij komt.
Mocht je een idee hebben of iets weten, laat het vooral als reactie achter.

Het is fijn dat ik iets met mijn hobby kan doen op deze manier. 


Dank voor bezoek aan de blog

Lieve groet Corrina

Fracor Creaties

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.
I BUILT MY SITE FOR FREE USING