26 Sep

Winactie

Ik zie regelmatig bij diverse webshops winacties voorbij komen. Ik moet eerlijk bekennen doe daar zelf niet vaak aan mee, maar dat is meer dat ik mijzelf geen tijd gun enz. Nu ben ik mijzelf daar eens in gaan verdiepen. Ik dacht waarom probeer ik het niet een keer. Dus deze blog staat in het teken van een leuke winactie.

Even nog een klein momentje om mij beter te leren kennen. 


Fracor Creaties is voor mij een te gekke hobby waar ik heel veel positieve energie uit haal en veel plezier aan beleef. Het freubelen aan de knutseltafel met een muziekje is een heerlijke ontspanning. Ik ben best een bezigbijtje. Naast mijn mooie baan als office manager, ren ik ook graag in een sportpakje door het bos of park voor een stukje hardlopen. Een boek lezen zou ik wat meer moeten doen , en dat ga ik ook eens proberen.  Nu dat dit was weer een klein stukje over wie Corrina van Fracor Creaties is. Dan nu de winactie.


Wat is een win-actie

Even googlen en dit kwam ik te weten. Door in een winactie een prijs te verloten of weg te geven die gerelateerd is aan jouw bedrijf (bijvoorbeeld een product of een dienst) is er direct aandacht voor jouw betaalde aanbod. Als iemand de prijs niet wint, koopt deze persoon misschien na afloop van de winactie jouw product of dienst wel. Een winactie is dus een leuke actie van een winkel/webshop om meer naamsbekendheid te krijgen. 


Wat kan je winnen met  winactie van Fracor Creaties

Onder alle deelnemers verloot ik een kadobon met een waarde van 3,00. Deze is vrij  te  besteden in de webshop. Er worden 5 kadobonen beschikbaar gesteld. De kadobon is niet persoonsgebonden dus je kan deze ook kado geven aan iemand.


De winactie van Fracor Creaties

Om kans te maken op een een kadobon moet je de volgende vragen beantwoorden. De antwoorden kun je vinden op de website www.fracor.nl De antwoorden kun je als reactie op de blog noemen.


1) Fracor Creaties steunt met de verkoop van haar producten een aantal goede doelen. Noem 2 Goede Doelen

2) Hoe is Fracor Creaties ontstaan

3) Hoe heet het aapje dat Fracor Creaties heeft geadopteerd


Leuke als je meedoet en succes en wie weet ben jij de winnaar van de kadobon!!! 

De sluiting is 10 oktober!!

Fijne dag Corrina van Fracor Creaties


Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.
I BUILT MY SITE FOR FREE USING