10 Oct

Hoe is het met jullie??? Ik hoop nog steeds okay allemaal. 


Zo het was het weekje wel. Een beetje te druk op kantoor. Druk qua werkzaamheden en qua mensen. Als iedereen binnen is , dan heb ik een makkelijke naam.  Maar dat is niet erg. Gewaardeerd worden en onderdeel zijn van dit mooie team is geweldig.

Ik ga elke dag nog met plezier naar me werk en gelukkig in deze corona tijd mag ik als enige er elke dag zijn. Dus 8 uur quarantine gek gezegd.


Voor de drukte qua werkzaamheden en overzicht hebben in de things to do heb ik iets bedacht voor mij zelf. Elke dag zijn er een aantal zaken die gedaan moeten worden. Ik ben eens gaan nadenken en heb toen bedacht maak een checklist.

Met de checklist weet ik precies wat ik op een bepaalde dag moet doen. Elke dag is er ook voldoende ruimte voor adhoc dingen. Ik moet zeggen dit geeft veel rust. Het is leuk afstrepen en aan het eind van de dag te zien dat het allemaal weer gelukt is.

Vast taken zijn o.a : orderverwerking, bankzaken, mails lezen, levertijden checken, servicebonnen verwerken. 

Ik kan gelukkig mijn eigen dagindeling bepalen en volgorde enz. Beetje eigen baasje.

Qua corona regels. We houden ons nog steeds aan de regels. Iedereen is welkom team van 6 en als iedereen er is hebben we allemaal ons eigen eiland met voldoende afstand enz. Is iemand niet lekker dan blijft deze persoon thuis we nemen geen risico.

Voor 90% werk ik alleen dus space genoeg zullen we maar zeggen. Heerlijk de radio aan vaak Q-music en vooral het foute uur. Dan gaat hij wat harder qua volume. 

Werken jullie ? en zo ja werk je thuis of ook op kantoor

Nu ik ga genieten van het weekend de freubel tafel ligt vol

Lieve groet Corrina

www.fracor.nl


Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.
I BUILT MY SITE FOR FREE USING