17 May

Nou goededag allemaal. Het was even iets te rustig aan mijn kant al zeg ik het zelf.

Mijn week begon leuk ik had een lang weekend, dus maandag ook een vrije dag. Ik stond s'morgens fluitend op en zat al vroeg aan de schrijf/freubel tafel. Opeens kreeg ik een pijn aanval en wist echt niet waar ik het zoeken moest. In eerste instantie ging er van alles door me heb gezien het gebied waar ik het voelde. 

Corona of me hart ik kon het niet goed traceren. Gelijk actie naar huisarts met ambulance naar ziekenhuis en daar allerlei onderzoeken. Ze dachten uit eindelijk aan iets met niersteen of galsteen maar die zijn op de echo van dinsdag niet gevonden. Wel zijn de leverwaarden iets te hoog en ontstekingswaarden iets afwijkend. Nu op dit moment geen pijn meer en gaat het wel goed. Aanstaande dinsdag weer bloedprikken en daan maar hopen dat de waardes weer oke zijn. Dus ja aan een blogje schrijven ben ik niet aan toe gekomen. 

Het werken op kantoor gaat nog steeds goed. En iedereen heeft zijn draai daarin gevonden. De collega's werken thuis en ik beman het kantoor. Afgelopen week was de manager er ook omdat ik niet alleen wilde zijn en dat is ook prima gegaan. Alleen donderdag en vrijdag heb ik een beetje gewerkt. Wel erg fijn dat er zo rekening met elkaar wordt gehouden


Verder heerlijk aan de freubel geweest en deze lieve kaarten gemaakt. I was gelijk in love toen ze klaar waren

Nu voor iedereen stay okay en tot blogtime Groetjes Corrina


Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.
I BUILT MY SITE FOR FREE USING