20 Mar

Ik weet niet hoe het met jullie is maar dat Corona gebeuren grijpt mij meer als dat ik had gedacht van mijzelf. Ik liep 3 weken terg nog vrolijk rond in New York voor een mooie stedentrip. Had de tijd van me leven zo genoten. Nu 2 weken thuis en we hebben een hele andere Corrina. Een kant die er niet vaak is maar wel in mij zit. Daarom ben je een mens zal ik maar zeggen.

Overdag kan ik gelukkig nog naar mijn werk, zit alleen op het kantoor. S'ávonds kruip ik wat meer achter de freubel tafel en probeer zo mijn zinnen te verzetten. Om een goede balans tussen alles te vinden en te behouden

Ik betrapte mij er vanochtend op dat ik dacht oke 1 week Corona overleeft dat is toch wel gek als je zo gaat denken , maar het is wel de realiteit dat we hier doorheen moeten zien te komen.


Dit weekend geen sociale activiteiten met familie buitenhuis,  maar samen in huis het gezellig maken. Dat gaat ons wel lukken. We hebben wat lekkere hapjes gehaald voor zaterdagavond flesje lekkere wijn. Dat wordt ouderwets kolonisten van catan spelen, filmpje kijken en verder genieten van elkaar


Ik wens jullie ook een fijn weekend en lees wel hoe jullie het allemaal doorstaan. Ik vind het bloggen erg leuk en zeker de contacten dmv reacties is erg leuk

Nu lieve groet Corrina

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.
I BUILT MY SITE FOR FREE USING