15 Jan


Om maar met de deur in huis te vallen, voor de webshop zit ik al druk in het thema Valentijn.

Normaliter heb ik er zelf niet veel mee, tenminste ik koop altijd klein kadootje voor mijn man. Een doos heerlijke chocolade met klein kaartje. Nu hoor ik jullie denken goh krijgt zij dan niets van haar man??? Nou nee soms wel maar hij roept altijd het is voor jou elke dag Valentijnsdag. En eigenlijk heeft hij wel gelijk.  Ik wordt regelmatig verwend met iets klein in welke vorm dan ook.

Ben benieuwd of jullie er iets mee hebben en iets aan doen

Maar nu terug aar de shop en het thema. Ik denk dat we dit jaar maar eens gewoon heel gek moeten en mogen doen. Je hoeft niet perse verliefd te zijn om met Valentijn een kaartje te sturen. Zeker in deze tijd waarin we leven is een kaartje op Valentijnsdag juist misschien wel extra leuk om iemand te laten weten dat je om die persoon geeft. Gewoon een stukje gezelligheid door de brievenbus. 

Ik heb al wat leuke kaarten gemaakt en ook een paar grappige brievenbuskadootjes.

De kaarten spreken voor zich.  En zijn hier te vinden https://fracor.onetoshop.nl/detail/2491499/valentijn.htm
Maar de brievenbuskadootjes zal ik wat meer over schrijven. Het is een apart soort kaart. De letters zijn geplakt op een mooi kadozakje. Het kadozakje wordt gevuld met iets van candy in teken van Valentijn. En dan leuke verpakt in cellofaan. Zie foto's. De brievenbuskadootjes kun je hier  https://fracor.onetoshop.nl/brievenbuspost-gifts.html


Ik bied als service aan dat ik het kadootje rechtstreeks naar de ontvanger wil sturen met een persoonlijk briefje van de zender erbij.

Ben benieuwd wat jullie ervan vinden en of je zelf iets aan Valentijn gaat doen

Goed weekend en lieve groet CorrinaComments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.
I BUILT MY SITE FOR FREE USING