27 Jan

Hallo lezer van mijn blog. Ik wil beginnen met te zeggen ik hoop dat het goed gaat met je. Aan deze kant van de blog gaat het nog steeds goed. Gezond en wel. 

Veel mensen hoor ik alleen over de dingen die we momenteel niet kunnen en mogen, maar ik zelf ben van nature een positief ingesteld persoon. Ik probeer uit iets negatiefs toch weer een positief puntje te pakken.

Zo dus ook met sporten. De sportscholen zijn dicht. Nu had ik net voor de lockdown een abonnement genomen bij Fit for Free. Mijn goede voornemen voor 2021 was om iets meer te gaan sporten. Hardlopen doe ik graag, maar het weer laat het niet altijd toe. Het is al vrij vroeg donker donker en het is soms lastig in te plannen. 

Nu werk ik gelukkig bij een leuk bedrijf en heb een manager die sport ook belangrijk vind. Ik kan per week 1 a 2 uurtjes vrij opnemen om te gaan hardlopen. Ze gaan wel van mijn eigen vakantiekaart af, maar de mogelijkheid wordt geboden. Dus ik kan om 1600 stoppen met werk en dan rondje hardlopen met licht dat is heel prettig. 

En ik geniete nu nog meer van het rondje als dat ik al deed. Ik ben geen speedy conzales qua tempo, maar ik hou het wel al heel wat jaartjes vol. Mijn beste tijd op de 5km is rond 37 minuten op dit moment. 


Per week probeer ik 2 keer te gaan hardlopen en zodra de sportschool weer opengaat pak ik weer een groepsles.

Ben benieuwd of jullie aan sport doen en wat je op dit moment doet

Ik zeg stay okay hou vol 

Lieve groet Corrina

Fracor Creaties

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.
I BUILT MY SITE FOR FREE USING