05 Apr

Wat een bofferd ben ik toch qua doen aan sport in deze periode, ik doe namelijk aan hardlopen

Ik ren graag een rondje, ben geen speedy conzales qua tempo maar ik geniet er wel van

Het is goed voor mijn gezondheid en daarom hou ik het vol want het is wel een zware sport

En gelukkig mag je naar buiten om een rondje te rennen

Nou ik dacht ik vanochtend , zondag, heerlijk het zonnetje schijnt, ik doe me pakkie aan en naar buiten

Het was inderdaad lekker ik had de app voor 6 km geactiveerd en wilde dit binnen 48 minuten zien te halen.
 Ik was bijna aan het eind van de training en ja daar ging ik onderuit. Heel lief er waren gelijk mensen die riepen of het ging en of ik hulp nodig had wel vanaf veilig afstand. Heel gek je denkt opeens ook al gaat het niet zeg maar dat het goed gaat anders komen ze dichterbij. Is een stukje angst en besef in wat voor wereld we nu tijdelijk leven. En gelukkig ging het goed en kon ik zel weer opstaan en viel de schade mee. 

Wat beurse plekken en schaaf wondje. Ik weet eerlijk gezegd niet waar door ik viel, ik denk gevalletje voeten niet optillen. Fijne zondag

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.
I BUILT MY SITE FOR FREE USING