13 Feb

Even een heerlijk blogmomentje. En onder de noemer wil je mij beter leren kennen iets over de hobby sport HARDLOPEN

Vanavond ging de training met run maatje niet door. Niet om een dramatische reden maar gewoon omdat het regende waaide enz. Maatje en ik zijn echte mooi weer lopers. Allebei ook geen 18 meer (maatje 60 en ik 57) en rennen we puur omdat we het leuk vinden en omdat het goed voor ons is. Maar niet omdat we moeten.

Ik was een paar terug toen ik net was begonnen best fanatiek. Per week 3 x trainen, wedstrijden enz. Na tijdje en diverse redenen en wisselen van clubs even teruggevallen. Maar sinds kort geniet ik er weer van en heb er lol in. En heb een vast maatje en loop ook wel met mijn vriend of alleen.

Veel medailles in ontvangst mogen nemen die ik koester, want het is en blijft best een zware sport.
Maar ik hou het vol want het is voor mijn gezondheid erg goed.

We trainen nu 2 x per week. Op zondag meestal duurloop van 8km en in de week een rondje van 5km. 

En af en toe doen we ook wel weer een wedstrijd. Het liefs kies ik er 1 die niet zo massaal is.

De laatste wedstrijd was de 8 van Alphen. dat was best een pittige. De eerste 4km was het veel klimmen maar het was genieten wat een mooie omgeving.

Ben benieuwd of jullie aan sport doen en welke

Groetjes Corrina

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.
I BUILT MY SITE FOR FREE USING