21 Jan

We komen steeds een stapje verder in de missie hoe breng ik Fracor Creaties naar een hoger level.

Er zijn al leuke acties uitgewerkt oa het schrijven van een een gastblog bij andere bloggers en linkruilen. Mocht je het leuk vinden om ook je link te ruilen of een gastblog te schrijven of te plaatsten? laat dit dan via reactie op deze blog weten en ik neem contact met je op.


Fracor Creaties is op Social Media ook erg actief.


Bloggen

Fracor Creaties heeft sinds aantal maanden een eigen blog account. Regelmatig schrijf ik een leuke blog over de webshop en over de mens achter de webshop. Zodoende krijgen de lezers een leuk beeld over wie Fracor Creaties is. Blog Fracor Creaties 


Facebook

Op facebook is er een groep voor Fracor Creaties. Hier worden regelmatg leuke berichten gepost. Bijvoorbeeld een nieuwe creatie, aanbieding en belangrijke informatie mbt de webshop. Nieuwe leden zijn welkom, dus kom er gezellig bij. Facebook Groep Fracor Creaties


Instagram

En sinds kort is er ook een Instagram account van Fracor Creaties. Hier ben ik nog beetje zoekende naar wat er allemaal kan en hoe het werkt. Maar ik zou zeggen kom mij volgen en ik volg je terug Instragram By Fracor


Ben benieuwd of jullie ook actief zijn op social media

Fijne dag en Lieve groet Corrina

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.
I BUILT MY SITE FOR FREE USING