01 Nov

Wat kan ik momenteel genieten van het weekend en de hobby. De hobby heeft mij al veel moois gebracht door de jaren heen. Een webshop die al 10 jaar bestaat, mooie doelen die ik kan steunen, blije klanten, leveranciers. Met een paar klanten en leveranciers zijn door de jaren heen mooie vriendschappen ontstaan. En zeker in deze tijd waarin we leven zjjn mooie vriendschappen erg waardevol.


De hobby Fracor Creaties helpt het gemis van sommige dingen op dit moment een beetje te doen vergeten. Ik kan hier veel energie in kwijt. En het is heerlijk nu we meer in huis moeten doorbrengen om een hobby te hebben.

Hoe is de webshop ontstaan zal ik je zeggen. De webshop (www.fracor.nl) is onderdeel van de hobby en heel spontaan tot leven gekomen. Ik had heel veel kaarten gemaakt en kadootjes en het stond maar op de zolder. Tot iemand zei je moet het gaan verkopen via een webshop. Ik ben mij daar eens ingaan verdiepen en wilde het echt als hobby houden en doen. Na wat zaken te hebben uitgezocht en bezoek aan de kvk, heb ik de webshop gemaakt en geopend. Ik steunde toen al een goed doel en heb er in de loop der jaren een paar bij kunnen doen. Met de Goede Doelen zijn ook mooie contacten en ik steun ze nu al jaren. Zo is er een win win situatie. Ik kan heerlijk aan de freubel blijven en met de omzet kan ik de goede doelen steunen.


Ik vind het tot op de dag van vandaag nog steeds bijzonder dat de creaties leuk worden gevonden en dat mensen het willen kopen en daarmee jouw missie steunen.


Zo dat was weer even een beetje historie over Fracor Creaties.


Nu terug naar de Sint. Ik had gister nog een spontaan leuk idee. Ik had nog wat leuke sinterklaas kadozakjes liggen en ben ermee aan de slag gegaan. Er lag van alles op de freubel tafel. Muziekje aan en toe aan de slag. Het resultaat is een kaart met erin een kadootje. Het kadootje is een kleine chocolade letter. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden

Foto 1 is de binnenkant van de kaart

Foto 2 is de buitenkant van de kaart


Nog een fijne dag en tot de volgende blog

Lieve groet Corrina

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.
I BUILT MY SITE FOR FREE USING