08 Nov

Ook al Fracor Creaties maar een hobby, kan ik er enorm van genieten. Ik haal er veel positieve energie uit. 

Wat maakt mij zo vrolijk?????

1) De ontspanning.
Heerlijk aan de freubeltafel iets bedenken, maken. Ik heb een eigen plekje in huis waar ik heerlijk kan zitten.

2) De contacten die er zijn. In de loop der jaren zijn er uit die leuke contacten mooie vriendschappen ontstaan. Vriendschappen die heel waardevol zijn en zeker in de tijd waarin we nu leven.

3) Ontmoetingen met andere crea bea's. Het is leuk contact te hebben  met andere mensen die ook graag aan de freubel zijn. Sommige zijn een soort van leverancier. Zij maken bijv de mooie stansjes die ik weer gebruik bij mijn creaties.

4) De reacties in het gastenboek of krabbels in de facebookgroep en hier op de blog. Daar wordt je blij van als mensen jouw creaties mooi vinden en ik vind het nog steeds bijzonder dat mensen het willen kopen. Er is een vaste klantenkring op dit moment die regelmatig terug komen. Dat is leuk. En ik ben blij met elke klant. Het maakt niet uit of ze 2 kaarten kopen of 6.

Ik probeer telkens te werken aan de hobby , de webshop, de blog enz en kijk altijd wat zou er anders moeten of kunnen. Hoe kan ik mij onderscheiden. Dit laatste bracht mij op een stukje service voor de klanten van Fracor Creaties. Omdat ik van alles maar 1 maak. Dus geen 20 dezelfde kaarten of kadootjes. U koopt een uniek exemplaar. Er zijn wel meerder van een soort te koop maar allemaal verschillend. Hierdoor kreeg ik regelmatig de vraag o is die er niet meer jammer. Nu ben ik daar mee aan de slag gegaan en heb de volgende service bedacht een aangeboden in de webshop.

Opspaarservice

Vanaf heden is het mogelijkheid om uw producten voor 1 maand op te sparen.
Dat betekent dat u per maand meerdere bestellingen kan doen. Aan het eind van de lopende maand ontvangt u van mij de factuur. Zo bent u er zeker van dat de leuke kaart of het kadootje dat u had gezien er ook daadwerkelijk voor u is. Deze optie scheelt ook verzendkosten want u betaald maar 1 x verzendkosten en dat is of brievenbustarief of pakket. Het enige wat u moet doen bij u eerste bestelling bij mededeling zeggen dat u wilt opsparen. 

Deze service wordt erg fijn gevonden, want nu is de klant zeker van het feit dat hij de kaart heeft die hij graag wil.

En zo ben ik telkens bezig om het allemaal mooier en leuker te maken.

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.
I BUILT MY SITE FOR FREE USING