04 Apr

Deze blog is er 1 met een uitnodiging aan mijn followers. Ik ben al een tijdje nu bezig met de naamsbekendheid van de webshop en een aantal tips gekregen. 

Graag wil ik jullie uitnodigen voor een leuke samenwerking met de volgende opties.


Linkruilen

Ik sta open voor linkruilen. Ik kan jullie link plaatsen op mijn webshop op een speciale linkpagina. Ook hier op de blog is een aparte pagina waar dat kan. Bloglinkpagina ik plaats je logo, kort verhaaltje. Voorwaarden is wel terugplaatsing van mijn link op jouw site.  Fracor Creaties linkpagina


Bloggen

Een andere leuke tip was het opzetten van gastblogs. Ook hier sta ik voor open. Schrijf je zelf leuke blogs en zou je graag eens een gastblog schrijven hier bij Fracor Creaties dan ben je van harte welkom. Ik zou het tevens leuk vinden eens bij een andere blogger een gastblog te schrijven.


Ik hoop op leuke spontane reacties en tips zijn heel welkom

Lieve groet Corrina

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.
I BUILT MY SITE FOR FREE USING