22 Feb

Soms is de wereld om ons heen niet zo mooi en gebeuren en nare dingen. Maar in deze blog wil ik iets mooie met jullie delen. Zoals jullie inmiddels wellicht wel weten ben ik een freubel tante en sociaal mens. Door mijn mooie hobby heb ik leuke vriendschappen kunnen sluiten en mooie dingen kunnen doen. 

Recentelijk heb ik weer iets moois meegemaakt. Een vrij nieuwe klant van Fracor besteld iedere maand [nu al weer een paar maanden] een hoeveelheid aan kaarten. Nu vroeg ze me een keer goh ik vond bepaalde kaarten wel leuk maar kan je die ook zonder beterschap maken enz. Wat blijkt zijn verstuurd per maand zo'n 20 kaarten naar mensen die ziek zijn, eenzaam enz. En soms is van harte beterschap dan niet passend.

Dit doet zijn via een site postmaatjes.

Wat is Project Postmaatje?

Project Postmaatje is een project dat zich richt op de kracht van post!  Want post maakt blij:) Vanuit dit gevoel zijn we in 2014 het Project gestart. We richten ons momenteel voornamelijk op eenmalige acties, deze acties zijn te volgen via de facebook pagina.

Ik vond dit zo mooi, dat ik heb me gelijk aangemeld en ook mijn eerste kaarten zijn de deur uit. Een kaart kan van grote waarde zijn. Je geeft de ontvanger weer een mooi momentje

Ik zou zeggen neem gerust een kijkje en wie weet kan jij ook iemand blij maken met een kaartje


Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.
I BUILT MY SITE FOR FREE USING