05 Sep

Gelukkig had ik eens tijd om weer een leuke blog te schrijven. Het was wat drukjes aan deze kant. Maar het gaat nog steeds goed met ons. We zijn heerlijk weer eens ouderwets weekend weggeweest naar leuk hotel. Dat was genieten. We zaten in een hotel vlakbij Hengelo. Heel gastvrij. Wat een aardige mensen. Kamers prima, eten heerlijk en een stukje gezellige aandacht. We hebben het heerlijk gehad.

Eenmaal thuis weer druk met van alles en nog wat.  Rapportages die ingeleverd moesten worden en gelukkig ook hobbyplezier.  Ik heb weer leuke nieuwe kaarten kunnen maken.  Dit keer kaarten met stofjes. Kleine lapjes verwerkt op de kaart. https://fracor.onetoshop.nl/nl/date/2020-09-02.html


Personalisatie van je creaties

Hoe leuk en mooi is dit.  Fracor creaties mag dan wel alleen een hobby zijn, het is wel een mooie waar ik positieve energie, contacten en vriendschappen door heb gekregen.
Heel mooi is het dat de klanten ook deze passie delen en steunen en je van opbouwende kritiek voor zien
 Zo laatst werd ik gewezen over personalisatie van mijn kaarten en overige creaties. 

 Ik ben ermee aan de slag gegaan en vanaf vandaag krijgen de kaarten een kleine sticker op de achterkant met details van fracor creaties.  Ik vind het super leuk en jullie Ik kruip nu weer gauw aan de freubeltafel want ik heb nog zoveel ideetjes en materiaal in huis. Ik hoop dat het met jullie ook goed gaat, en lees het wel in jullie blogs

Fijn weekend en groetjes Corrina

www.fracor.nl

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.
I BUILT MY SITE FOR FREE USING