24 Jan

Door de tijd waarin we nu leven zijn een hoop dingen niet mogelijk of makkelijk. Nu met de lockdown en avondklok wordt bij elkaar op visite gaan een stuk lastiger. Mijn mening is nog steeds laten we even volhouden en wel met zijn allen , dan is deze nare tijd gauw achter ons. 

Helaas is er nog steeds een groep die er maling aan heeft. Ik lees net weer de krant en daar wordt je echt niet vrolijk van. 

Maar ik wil daar echt boven staan en mijn principes en verantwoording nemen. Vanaf verleden jaar maart houden wij ons samen aan de regels en maken er het beste van. En op sommige momenten vind ik het zelfs prettig even niets te moeten. Een stuk rust is er in mijn drukke leventje gekomen. Dit is voor mij persoonlijk een signaal en ben daarmee wel aan de slag gegaan en ben van plan dit door  te zetten ook na Corona. Gewoon is naar jezelf luisteren en je afvragen moet ik echt wel zoveel doen naar andere toe. Ik ben van nature een persoontje dat het andere graag naar de zin maakt, veel voor andere over heeft, maar nu door Corona besef ik wel dat er een aantal personen zijn die daar toch een loopje mee hebben genomen. Dus we moeten gewoon even de balans opmaken en wat kritischer zijn in het steken van energie in mensen, werk enz. 

Door Corona heb ik veel meer vrijetijd en dus oa meer tijd voor de hobby. En dat is wel heel prettig in deze tijd om een hobby te hebben.


Ik heb veel leuke creaties gemaakt die passen in de tijd waarin we leven. Nu we niet makkelijk bij elkaar op visite kunnen, is het sturen van een kaart of kadootje erg waardevol.

Bijvoorbeeld deze kaart in de vorm van theepotje. In het theepotje zit een echt zakje theeEn wat is dit een leuk kadootje om te versturen naar een kind. Een kaart in de vorm van kop en schotel gevuld met snoepjes. De kop en schotel is in opdracht gemaakt voor Fracor Creaties


Ik hoop dat het met jullie ook nog steeds goed gaat

Hou vol 

Lieve groet Corrina


Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.
I BUILT MY SITE FOR FREE USING