09 Feb

Wat is nieuw


Ik zal regelmatig wat nieuwe creaties laten zien hier op de blog. Elke week ben ik een paar uurtjes met deze leuke hobby bezig. Na een dagje werken is het fijn even aan de tafel te zitten en nieuwe kaarten, doosjes enz te maken. Naast mijn eigen creaties geef ik ook ruimte aan andere makers om de hun kaarten in mijn shop te zetten. Het voordeel hiervan is dat klanten meer diversiteit vinden en dat er meerdere stijlen te vinden zijn. De makers hebben stuk voor stuk hun akkoord gegeven voor het plaatsen. Op deze manier zijn er een paar mooie samenwerkingen cq vriendschappen ontstaan

Op de pagina creaties in de spotlight , besteed ik meer aandacht een creatie. Laat foto zien en vertel hoe het is gemaakt enz

Neem gerust eens een kijkje www.fracor.nl

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.
I BUILT MY SITE FOR FREE USING