23 Jan

Fracor Creaties bestaat als webshop al weer zo'n goed 10 jaar. En in de loop der tijd zijn er mooie contacten en zelfs vriendschappen gegroeid. Ik prijs mijzelf gezegd dat ik zo'n mooie hobby heb.

Op dit moment is naast een groepje vaste klanten een leuke ommezwaai. De afgelopen periode zijn er een aantal nieuwe klanten bijgekomen. Dat betekent dat de acties op Social Media zijn vruchten beginnen af te werpen. 

Er loopt een betaalde advertentie op Marktplaats, ik heb een Instagram account aangemaakt, Facobook is actie en natuurlijk de blog. Hoe leuk is dat allemaal. Ik weet sommige zullen wellicht denken dit is het nog niet en het is minimaal, maar voor een hobby level vind ik het mooi wat ik tot nu toe bereikt heb.

De klanten van Fracor Creaties zijn heel divers. Het varieert van jong tot oud en van Limburg tot Groningen. Ik denk dat de creaties Fracor Creaties voor een grote doelgroep geschikt zijn vandaar wellicht de grote range.

De oudste klant hoe leuk is dat , is 82 jaar en de jongste denk ik in de 20. Gister was er een zogenaamd Happy moment. Een nieuwe klant had zich aangemeld, daar krijg ik melding van. Even later ging mijn telefoon en was het een oude dame die zich netjes voorstelde eb zei dat ze een bestelling had gedaan en of k het kon controleren of het allemaal was goed gegaan. Het was een heel gezellig gesprek kan ik jullie zeggen. En daar wordt ik vrolijk van en gelukkig. Deze klant had mij gevonden via marktplaats en was enthousiast over de kaarten van Fracor Creaties.


Ook kreeg ik gister van Instagram een leuke opdracht om een Beterschapspakket te maken. Dus ik hoef mij dit weekend net te vervelen.


Nu even koffie en mijn blog draadjes lezen, ik loop iets achter door drukte op kantoor. Maar ga er nu voor zitten

Ik wens jullie een fijn weekend, Lieve groet Corrina


Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.
I BUILT MY SITE FOR FREE USING