10 Apr

Zoals jullie wellicht in de gaten hebben ben ik een sociaal typje mens. Erg begaan met het wel en wee van andere. Maar daarover straks meer.

Om mij nog beter te leren kennen vertel ik in deze blog wat leuke dingen over mij als persoon.

Wie is Corrina

Nou Corrina is een gezellige dame van 56 jaar. Geboren in Overschie en daar opgegroeid. Ik kom uit een gezin van Vader, Moeder en nog 2 zussen en een broer. Een gezellig druk gezin waar altijd alles kon en mocht. Ik ben getrouwd al 31jaar met Frank. Frank is echt mijn jeugliefde oftewel the love of my life. Ik leerde hem kennen toen ik nog geen 17 was. En we zijn samen tot op de dag vandaag nog steeds happy together.

Mijn beroep is office manager bij een leuk bedrijf wat wereld wijd groot is maar in Nederland klein. We werken met een team van 6 personen. Een drukke verantwoordelijke baan maar erg leuk.

Naast mijn leuke baan, office manager , ben ik dus druk met Fracor Creaties. Fracor Creaties is  een ontzettend leuke hobby. Ik ben geen figuur wat stil in een hoekje gaat zitten en een boek pakt. Ik ben altijd wel bezig met een kaartje maken, kado doosje enz. Fracor Creaties heeft mij al veel moois gebracht en ik heb er al veel mooie dingen mee kunnen doen. De webshop bestaat al 10 jaar en met elke bestelling ben ik blij.

Dat brengt mij op de titel Kanjerpost. Met Fracor Creaties steun ik, een aantal goede doelen de door mij zorgvuldig zijn uitgezocht. Sommige steun ik al zo''n 8 jaar. De omzet van Fracor Craties staat echt in het teken van de Goede Doelen. Dat vind ik zelf zo mooi eraan. Nu werd ik laatst attent gemaakt door een vriendin op Kanjerpost. En dat is ook weer zo iets moois. 

 Kanjerpost is opgezet zodat ernstig zieke Kanjers dit kunnen zowel kinderen of volwassenen zijn, post krijgen, vandaar de naam Kanjerpost. Even dat moment dat ze op hun deurmat een mooie kaart vinden speciaal voor hun gekocht of gemaakt, met een mooie tekst of een mooie afbeelding. Even die glimlach, even niet denken aan hun ziekte, nare onderzoeken of weer een ziekenhuisopname die eraan komt. Geen appje, geen mailtje maar een echte geschreven kaart, daar doen ze het voor. Ze zijn daarom ook altijd op zoek naar lieve mensen die kaartjes willen sturen hiervoor kunt u zich op deze pagina aanmelden of via email info@kanjerpost.nl.  

Zeg nou zelf een kaartje schrijven is een kleine moeite en voor de ontvanger van grote waarde!!!! 
Dus maak zo’n Kanjer blij!!!

Aanmelden is  niet verplicht, maar ik wilde hier graag even stukje reclame voor maken

En voor wie via deze blog een bestelling doet in de webshop, ontvangt met code "kanjer" 25% korting

Naast Fracor Creaties ga ik graag uit eten, beetje hardlopen en we gaan regelmatig een weekendje weg.

Nu ik hoop dat jullie me weer iets beter hebben leren kennen.
Allemaal fijne paasdagen geniet ervan met je famiilie


Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.
I BUILT MY SITE FOR FREE USING