10 Mar

De webshop bestaat inmiddels al zo jaar of 11 jaar en in de loop der tijd is er een leuk klanten bestand opgebouwd.

De webshop bijhouden is best veel werk naast mijn leuke baan, maar beide is leuk om te doen. De webshop is een leuke hobby en ik vind het leuk daarmee bezig te zijn. 

 Ik probeer ook nieuwe klanten te vinden via diversen kanalen. Maar naast het vinden van nieuwe klanten is het zeker belangrijk om de bestaande klanten tevreden te houden en continue aan de webshop te werken. Hoe ik dat doe?


Nieuwsbrief

Om de bestaande klanten op de hoogte te houden van nieuwtjes stuur ik 1 a 2 x per maand een nieuwsbrief uit. In de nieuwsbrief staat ook altijd een leuke aanbieding. De laatste nieuwsbrief kun je ook hier op de blog vinden. Nieuwsbrief Fracor Creaties


Nieuwe Creaties

Iedere week plaats ik wel nieuwe kaarten en/of kadootjes

Verder zet ik regelmatig foto's van de nieuwe kaarten op de facebookgroep van Fracor Creaties. De facebookgroep kun je hier vinden wordt gerust lid Facebookgroep Fracor Creaties.
Mijn instagram account is nog beetje in opbouw hier moet ik mijn weg nog vinden.


Opspaar-service

Van elke kaart of kaootje is er maar 1. Om klanten de mogelijkheid te geven om de kaart of kadootje te kiezen zonder dat ze gelijk de bestelling moeten afronden , kunnen zij kiezen voor de opspaar-service. Er max max 3 weken worden opgespaard. Op deze manier weet de kant zeker dat de kaart van hun keuze wordt gereserveerd en ze betalen niet onnodig meerdere keren verzendkosten. Er wordt veel gebruik gemaakt van deze service.


Kaarten pakketjes

De bestaande klanten bestellen dus regelmatig mooie kaarten en hebben hun weg naar de shop gevonden. Maar er zijn veel mensen die vinden mijn kaarten mooi/leuk maar hebben weinig tijd om ze uit te zoeken voor een bestelling. Nu heb ik daar weer iets voor verzonnen.


Ik heb een paar pakketjes samengesteld
Per pakket ontvang je 10 kaarten die ik
Uitzoek. De prijs per pakket is 10 euro inclusief verzenden voor standaard prijs kaarten.
Voor de mini kaarten en labels geldt 8 euro inclusief verzenden
Er passen ongeveer 2 pakketjes in een brievenbusdoosje
Je kunt ze in de shop bestellen maar ook hier op de blog via het contactformulier.


Pakket FC094is thema beterschap
Je kunt opgeven volwassen of kind of mix

Pakket FC093BL is thema blanco
Dit zijn mooie kaarten zonder tekst

Pakket FC092BY is thema baby
Dit is een mix voor jongen , meisje en neutraal

Pakket FC091 is thema felicitatie
Je kunt opgeven volwassen of kind of een mix


Ben benieuwd wat jullie van de nieuwe actie vinden.
mocht je een leuke idee hebben laat het vooral weten.

Groetjes , Corrina Wassenaar

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.
I BUILT MY SITE FOR FREE USING