13 Mar


Stijl

In mijn webshop kun je verschillende type kaarten en brievenbuskadootjes vinden. Ik heb geen vaste stijl van maken. Ik vind het leuk om diverse stijlen aan te bieden en te maken. Zo is er voor iedereen wel iets van haar of zijn gading bij. Ik maak van elke kaart maar 1, het patroon cq basis kaart is wel hetzelfde maar iedere kaart is weer anders aangekleed. Je koopt dus echt een unieke kaart of kadootje.


Inspiratie

Nu zal je wellicht denken goh waar haalt ze al die patronen, ideetjes vandaan. Mijn ideetjes doe ik op:


Pinterest.  
Ik ben groot fan van Pinterest.  Er zijn daar veel hobbyisten die hun patronen delen. Als ik iets zie dan sla ik dat op en probeer er dan weer een eigen creatie van te maken. Ik maak nooit iets echt exact na. Ik wil er altijd wel mijn eigen creativiteit in verwerken.


Hobbytijdschriften

Er zijn ook leuke hobbytijdschriften te koop. Die koop ik ook af een toe en kijk daar dan wat erin staat en wat leuk is als basiskaart. Soms staan daar ook beschrijvingen in hoe je iets kan maken.


Hobbysites
Er zijn ook hobby winkels online waar je patroontjes kan kopen. Je hebt dan een leuke basis met uitleg.


Post
En als ik zelf een kaart op de  deurmat krijg en ik vind hem leuk dan bewaar ik die als voorbeeld


Facebook
Op Facebook ben ik lid van diverse groepen waar andere creatievelingen hun creaties showen. Ook hier doe ik ideetjes op.

Vrije creatie
En vaak ga ik gewoon achter de freubeltafel zitten met wat karton en stansjes en zie dan wel wat er van komt


Dit zijn de laatste creaties die ik heb gemaakt


Dank voor je bezoek aan de blog

Groetjes Corrina van Fracor Creaties

Bezoek gerust de webshop

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.
I BUILT MY SITE FOR FREE USING