08 Nov

Hobbies

Om mij nog beter te leren kennen of te wel de mens achter Fracor , vertel ik in deze blog wat meer over mijn andere hobbies.


Naast 
Fracor Creaties ga ik graag uit eten is misschien niet echt een hobby maar wel iets wat ik graag doe. Heerlijk je zelf optutten, leuk gekleed en dan naar gezellig restaurantje.Om de boddy in shape te houden ren ik graag een rondje. Hardlopen is een zware sport maar wel een mooie. Zeker in deze tijd waarin we leven met alle beperkingen is deze sport nog steeds goed uitvoerbaar. Ik trek mijn pakkie aan, muziek in de oortjes en dan loop ik een mooie route. Ben er in 2012 uit grap mee begonnen en niemand had gedacht dat ik het zo lang zou volhouden. Heb ook al diverse wedstrijden gelopen en mooie medailles gewonnen. Ik ben geen flow jo of speedy conzales maar ik kom van de bank en ren lekker op mijn eigen tempo rond. De foto is van paar jaar terug , de ladies run in Rotterdam. Een bijzondere run voor het goede doel.


En dan op een rustig moment kruip ik achter de laptop en schrijf graag een gedicht. Toen hyves nog bestond maakte ik elke week een gedicht en op zaterdagavond poste ik deze. Ik merkte al gauw dat er een aantal personen dit erg mooie vonden en er op zaten tet wachten. Toen hyves stopte ben ik ermee verder gegaan op facebook.


Dit gedicht is 1 van de velen die ik heb geschreven, ik ben benieuwd wat jullie hobbies zijn

Lieve groet Corrina


Vriend


Vrienden komen en gaan,
Zo gaat dat in ons hedendaagse bestaan.


Sommige vrienden heb je je voor even,
Maar sommige heb je langer in het leven.


Je moet er zelf wel iets voor doen echt waar,
En een relatie bouwen is niet zo snel klaar.


Elkaar leren kennen, respecteren en vertrouwen,
Daar moet je samen aan bouwen.


Maar als beide hiervoor gaan,
Dan zal er een mooie vriendschap ontstaan.


Deze kan zijn voor een lange tijd,
En bij zo’n vriend kan je alles kwijt.


Heb je zulke mooie vrienden in je bestaan,
 Zorg er dan voor dat deze niet meer gaan.

 Liefs Corrina

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.
I BUILT MY SITE FOR FREE USING