18 FebHarstikke bedankt Corina dat ik deze gastblog mocht schrijven. 

Ik ben Sherry, een jurist, schrijfster en  de oprichtster van een online magazine www.beautyandbooksmagazine.nl    


Sherry: Toen ik 19 was publiceerde ik mijn eerste boek Sara en Fayzan : een liefde vol illusie. Binnenkort verschijnen Vernietigd en Eerwraak. Ik heb diverse hobby’s: schilderen, tekenen en calligraferen.  Ik blog al 17 jaar. In mijn tijd zag bloggen er anders uit dan we nu kennen. Er waren in mijn tijd bijna geen boekenbloggers. Ik merkte dat er teveel beautyblogs waren met name in Amerika en Engeland. Ik was toen niet geinteresseerd in beauty maar boeken. Ik vond nergens informatie over boeken. Ik begon om een boekenblog op te richten. Na een tijdje ging ik ook erbij werken voor een aantal online magazines. Bij de laatste bleef ik hangen en mocht ik hebben. Na een tijde kocht ik een nieuwe domeinnaam en kwam Beauty & Books Magazine in mijn leven. Ik kwam hier op het idee omdat ik bijna nooit een blog zag over beauty en boeken in een. 


Bloggen:  Ik ben echt verslaafd aan bloggen. Ik kan me geen leven meer zonder bloggen voorstellen. Ik schrijf over diverse onderwerpen van een bookreview, interviews met auteurs, fysiotherapeuten, artsen (e.a professionals), tot en met recepten, speelgoedreview, fashion-, medisch-, kunst, events. Bijna alles wat vrouwen en mannen bezig houdt vind je op mijn blog. Ik werk samen met 10 andere bloggers. Dit zijn mannen en vrouwen. Ik ben echt trots op mijn team. Samen maken we er een feestje van. Ook trakteren we de lezers op winacties. Dat vinden we het allerleukst om te doen anderen blij maken. Na mijn studie rechten ben ik fulltime gaan bloggen. Super leuk was dit. Eindelijk hoefde ik geen rekening meer te houden met mijn colleges e.d. Ik kon weer vrijuit evenementen bezoeken en geen haast meer te maken voor tentamens die de volgende dag zouden plaats vinden. Ik ben echt gek op bloggen. Ben blij dat ik mezelf nu een fulltime blogger mag noemen. 


Kunst:  Ik ben al vanaf mijn jeugd gek op kunst. Ik houd echt van tekenen, schilderen en calligaferen. Het werk dat ik er nu bij zet is al wat oud. Helaas heb ik een auto ongeluk gehad en heb ik een tijdje mijn kunstdroom eventjes moeten opgeven ( was aangereden geraakt op handen en nog meer ander plekken een tijdje gerevalideerd). Maar binnenkort ga ik weer schilderen en krijgen jullie weer nieuwe werken te zien. In 2014 deed ik mee met een teken-kleur wedstrijd voor Ark Media een christelijke uitgeverij. Ik won een prijs voor de meest originele tekening. 


Kalligrafie:  Al vanaf jongs af ben ik bezig met kalligraferen. Zowel Europese als Arabische calligrafie. Met onze Nederlandse kalligrafie maakte ik kennis in groep 8. Vanaf dat moment was ik verslaafd. Later ontdekte ik Arabische calligrafie. Op www.artwanted.com/shenurmasters vinden jullie mijn tekeningen. Binnenkort meer nieuwe erbij.

 Beauty & Books: Zijn jullie opzoek naar een online magazine dat bijna alles biedt wat de mens bezighoudt? Neem dan zeker een kijkje op mijn blog. Ik bied diverse artikelen aan. Van een medische, juridische artikelen tot en met voeding en sport. Ook kun je vragen stellen via de e-mail die we beantwoorden op onze blog. Dit kunnen medische, juridische en andere vragen zijn. Hopelijk zie ik jullie gauw op mijn blog!! Bedankt alvast. 


Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.
I BUILT MY SITE FOR FREE USING