17 Feb

Ik ben heel eerlijk als ik zeg dat ik de periode waarin we leven af en toe wel zwaar begin te worden.  We maken er het beste van en houden ons aan regels enz maar toch.

Niet je dierbaren echt kunnen zien, ik weet 1 persoon mag bij iemand op visite maar mijn ouders bijv zijn ook niet zo jong meer en ik neem totaal geen risico

Ik zou weleens weer ouderwets naar een theater, restaurant enz willen. maar ik ga het nog even volhoudenAfgelopen weekend  zijn we er een paar dagen toch heerlijk even uit geweest. We hadden een tripje al geboekt. Een huisje van Landal op park Elsgraven. En ondanks dat alles dicht is en je niet kan doen wat je normaal allemaal zou doen, hebben we het heerlijk gehad. We hadden een luxe huisje met open haard, sauna oa. 

We hebben ons prima vermaakt. Gewandeld in de sneeuw, spelletjes gedaan, eten besteld in restaurant voor 1 avond.

Het was fijn om corona proof even uit ons vertrouwende veilige huis te zijn

En natuurlijk beetje freubelspul mee en deze leuke paaskaarten gemaaktPaaskaarten van Fracor Creaties


Ik hoop dat het met jullie ook nog steeds goed gaat en hoe jullie ermee omgaan

Lieve groet Corrina


Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.
I BUILT MY SITE FOR FREE USING