26 Apr

Waarom shoppen bij Fracor Creaties, dat is een vraag die zomaar bij mijzelf op kwam en bracht mij tot het schrijven van deze blog.

Sociaal media

Kreten als strategie, marketing, plan van aanpak, content, doel, en het hebben van een missie,  het zijn termen die veel voorbij komen op sociaal media. In het kader van al die termen ben ik mij eens meer gaan verdiepen in wat wil ik met Fracor Creaties bereiken en waar sta ik nu op de ladder van mijn persoonlijke missie. In deze blog maak ik een start van het hoe en waarom en wat te willen bereiken.


Hobby

Fracor Creaties is voor mij vooral een hele leuke hobby. Ik vind het maken van de kaarten en kadootjes een leuke bezigheid en het is een leuke afwisseling naast mijn baan als office manager. Maar ook al is het een hobby vind ik het leuk te onderzoeken hoe kan ik de naamsbekendheid vergroten. Er is nu een leuke vast groep klanten maar het is natuurlijk altijd leuk als je kan groeien.


Waarom shoppen bij Fracor Creaties

Ja dat is een goede vraag en zeker niet onbelangrijk als je nieuwe klanten wilt bereiken. De volgende redenen kwamen bij mij naar boven


 1. Alle creaties zijn handgemaakt
  De kaarten en kadootjes die te koop zijn bij Fracor Creaties zijn voor 90% door mijzelf gemaakt en 10% door andere. Door creaties van andere te verkopen zorg je ook voor een diversiteit in stijlen. Geen standaard kleuren, maten enz

 2. Geen 12 in dozijn dus unieke creaties
  Van elke kaart of kadootje is er maar 1, je koopt dus een uniek exemplaar er zijn geen 10 dezelfde kadootjes of kaarten.

 3. Omzet staat in teken van Goede Doel
  Met de omzet die wordt gemaakt met de verkoop van de kaarten kadootjes worden een aantal mooie goede doelen gesteund. Als klant steun je met je bestelling dus ok deze doelen.

 4. Betaalbare prijzen
  Een kaartje ontvangen kan voor de ontvanger van grote waarde zijn. Denk aan het feit dat sommige mensen alleen zijn of aan huis of bed gekluisterd. En omdat ik het belangrijk vind dat iedereen een kaartje moet kunnen kopen en versturen, zijn de prijzen van de kadootjes en kaarten zeer betaalbaar.

 5. Goede service
  De kaarten en kadootjes worden keurig verpakt en een brievenbusdoosjes of pakketpost. Altijd verpakt als kadootje. Wat je met liefde maakt moet je ook met liefde verzenden. Er zit altijd een kleine attentie bij.

 6. Snelle levering
  De bestelling wordt na ontvangt van de betaling zo snel mogelijk verstuurd. Dus geen levertijden van weken.

 7. Opspaar service
  Omdat er van ieder kadootje of kaart maar 1 exemplaar is, heb ik een service die opsparen heet. Een klant kan een maand lang kaarten of kadootjes kiezen en een bestelling doen. Aan het eind van de lopende maand wordt de bestelling afgerond en na ontvangst betaling verstuurd. Zo is de klant er zeker van dat een bepaald kadootje of kaart er nog als op moment dat hij/zij zou willen bestellen.

 8. Diverse stijlen en thema's
  In de webshop zijn er kadootjes en kaarten voor heel veel gelegenheden. Denk oa aan baby kaarten en kadootjes, beterschap, geslaagd, felicitatie. Ik heb niet een vaste stijl of maar1 type uitvoering dus de veelzijdigheid is voor de klanten ook leuk.

  Dit zijn volgens mij de belangrijkste redenen
  In de volgende blog ga ik weer een ander aspect belichten

  Dank voor het lezen
  Corrina van Fracor Creaties
  Neem een kijkje in de webshop
Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.
I BUILT MY SITE FOR FREE USING