02 Apr

Nieuwe klanten

Zoals elke webshop is Fracor Creaties ook blij met een nieuwe klant. Op dit moment ben ik erg druk met de naamsbekendheid te verbreden. Dit doe ik oa door door actie te zijn  op Instagram, Facebook te bloggen, advertenties op Marktplaats enz.

Voor nieuwe klanten heb ik een leuk kadootje. Het kadootje is een welkomskorting. Op de eerste bestelling ontvangt de klant een korting van 20%.

En dit begint zijn vruchten af te werpen. Via Marktplaats heb ik al een paar leuke nieuwe klanten ontmoet en hun eerste bestelling mogen versturen.

Bij de bestelling doe ik altijd klein kadootje en een klein kaartje met het verzoek iets in het Gastenboek te schrijven. En bij Fracor Creaties wordt elke reactie geplaatst, ook al zou deze niet positief zijn. Wij houden ervan dat er een zuiver beeld is en dat bezoekers een goed beeld krijgen.

Het Gastenboek is een belangrijk onderdeel van de webshop. De laatste berichten zijn mooi om te lezen en geven je een goed gevoel. Het is nog steeds bijzonder dat hetgeen ik maak door een ander leuk wordt gevonden en dat het gekocht wordt.

Door de laatste nieuwe klant kwam ik ook weer eens op een leuk idee. Er zijn bijvoorbeeld pedicures of salons die hun klanten een klein kadootje na afloop geven. Ik heb een kaart gemaakt waarin een klein monstertje voet scrub kan bijvoorbeeld. Deze kaart is natuurlijk ook leuk om een kadobon voor de pedicure in te doen en aan iemand als kadootje te sturen.Kaarten & kadootjes voor beroepen


Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.
I BUILT MY SITE FOR FREE USING