30 Sep

Leuk dat U de moeite neemt mijn blog te bezoeken. In de hoofdpagina staat al iets over  Fracor Creaties en in deze blog wil oa iets meer over de naam vertellen & de producten die  in de webshop te vinden zijn.


De naam 

Sommige zullen denken Fracor Creaties wat een aparte naam , of wat een grappige naam. Ik krijg regelmatig de vraag waar komt de naam vandaan. De naam is geboren op een winterse avond bij een goed glas wijn. Ik moest de domein naam gaan vastleggen en moest een naam verzinnen. Er kwam van alles in mij op zoals handgemaakte kadootjes, handmade cards, Gifts by Corrina, Cards by Corrina maar bij geen dacht ja dat wordt het.  En toen kwam Fracor en daarbij Creaties. Fracor is een samenvoeging van mijn naam Corrina en de naam van mijn partner Frank. Wij vonden dat wel leuk klinken en passen bij producten enz.

De producten

Bij Fracor Creaties kunt u leuke handgemaakte kaarten vinden. Met de kaarten is het allemaal begonnen nu al weer 10 jaar geleden. Later zijn daar de kado-doosjes, kado-enveloppen en labels bijgekomen. Het is voor mij een leuke hobby en het mooie is dat ik met de omzet een paar mooie doelen mag en kan steunen. Hieronder een maar creaties die in de shop te vinden zijn. Neem gerust eens een kijkje er loopt een leuke kortingscode www.fracor.nl 

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.
I BUILT MY SITE FOR FREE USING