17 Nov

Wat ben ik blij dat ik een hobby heb en wat voor 1. In deze tijd waarin we zoveel mogelijk thuis moeten blijven is het heerlijk om met een muziekje aan wat mooie dingen te kunnen maken.

Omdat we niet zo makkelijk bij elkaar op visite kunnen gaan , is de vraag naar kadootjes die door de brievenbus passen erg groot.

Ik ben me eens gaan verdiepen hierin en ben gaan kijken, wat ik met mijn stijl en dit gegeven iets kan maken enz

Ideetjes zat op internet en ik probeer er altijd een eigen draai aan te geven.

Heb wat leuk dingen gemaakt voor Sint en Kerst en ook voor gewoon zomaar.

De basis van alle kadootjes is een voor 90% een kaart. En vanuit daar ben ik verder gaan werken.

Ik heb als extra service voor de klanten de brievenbusverzendservice in het leven geroepen. Dit houdt in dat ik de kadootjes rechtstreeks naar de ontvanger stuur. Dit kan met persoonlijk berichtje erbij. Het kost niets extra alleen de verzendkosten. En ik moet zeggen klanten vinden dat leuk en er wordt al gebruik van gemaakt. Zo ben ik telkens bezig te kijken wat kan ik bieden en doen om het succes van de webshop hoog te houden.

Enkele kadootjes die nu te koop zijn voor Sint of kerst

Op zoek naar een klein kadootje neem gerust eens een kijkje https://fracor.onetoshop.nl/brievenbuspost-gifts.html


Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.
I BUILT MY SITE FOR FREE USING