18 JanLaat ik mij eerst netjes voorstellen tenslotte kennen jullie mij niet. Ik ben Corrina , 57 jaar oud. Ik ben getrouwd met Frank en samen hebben we een onwijs leuk leven al heel lang. In het dagelijks leven heb ik een leuke baan als office manager en in mijn vrijetijd heb ik aantal mooie hobby's.


De Hobby's

We hebben allemaal wel een hobby. Zoveel verschillende mensen betekent zoveel verschillende hobby's.
De volgende hobby's die veel voorkomen om er maar te noemen zijn , lezen, sporten, uitgaan, reizen, puzzelen.

Mijn hobby's zijn hardlopen, uitgaan en en kaarten en kadootjes maken. En zeker in deze tijd waarin we leven is het fijn om een hobby te hebben. De kaarten en kadootjes zijn te zien en te koop bij Fracor Creaties. www.fracor.nl


Fracor Creaties.
Wie is Fracor Creaties????

Fracor Creaties  is een leuke webshop die ontstaan is uit een sportief evenement. Een paar jaar geleden heb ik meegedaan aan spinnen voor Sofia. Een jaarlijks terugkerend event waar de deelnemers belangeloos 3 uur spinnen en daarmee een donatie doen aan onderzoek naar zieke kindjes. Dit bracht mij op een leuk idee om een webshop te openen en mijn creaties daar te koop aan te bieden. Fracor Creaties is een hobby en heeft geen winstmaking voor ogen. Voor mij is het freubelen een leuk iets en het feit dat ik het goede doel kan steunen ermee geeft mij positieve energie.  De omzet staat namelijk in het teken van het goede doel. een paar goede doelen zijn DJ-imba en Zwerfkat in nood.


De webshop bestaat inmiddels al weer 10 jaar en er zijn mooie contacten uitgegroeid met leveranciers, klanten en de goede doelen. 2 x per maand stuur ik een leuke nieuwsbrief uit met informatie over de webshop , nieuwe creaties en altijd een leuke aanbieding.


Omdat het ontvangen van een kaartje en/of kadootje soms van grote waarde kan zijn, vind ik het belangrijk dat de prijzen betaalbaar zijn en dat iedereen een kaartje of kadootje kan kopen. Zeker in deze Coronatijd waarin we leven is op visite gaan lastig en wat is dan leuker om gewoon zomaar een kaartje te versturen of leuke kadootje. Op die manier laten we iemand weten dat we er voor elkaar zijn.


Fracor Creaties is druk op social media oa met een eigen blog Blog Fracor Creaties, op facebook met eigen groep Groep Fracor Creaties

Ik zou het leuk vinden als je de blog wilt lezen en lid wil worden van de groep, altijd gezellig.
Op de blog site schrijf ik regelmatig korte verhaaltjes over Fracor Creaties en de mens er achter.


Creaties

Misschien ben je al nieuwsgierig wat ik zo maak???? hier een paar foto's van creaties Kadootje

En wat is er leuker dan een kadootje te ontvangen. Ik heb voor je een mooi kadootje. Mocht je wat willen bestellen in de leuke webshop dan mag je code BLOG gebruiken en ontvang je ipv 20% welkomskorting 30% korting op je eerste bestelling. Noem code BLOG bij kortingscode en de korting wordt gelijk zichtbaar.Je hoeft geen code aan te vragen enz

In de webshop geldt geen minimum bestelbedrag en je ontvangt altijd een leuk presentje bij uw bestelling.  tevens bieden wij een opspaar service aan. Van iedere kaart en kadootje is er maar 1 dus je koopt een uniek exemplaar.

Ik dank je voor het lezen van de blog en wie weet tot ziens in de webshop.

Lieve groet Corrina
 

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.
I BUILT MY SITE FOR FREE USING