31 May

In het kader leer elkaar beter kennen hier weer een kleine blog over mij , Fracor en de diertjes.

Diertjes spelen een belangrijke rol in mijn persoonlijke leven. Vroeger toen ik thuis woonde had ik hamsters, cavia's, goudvissen, een hondje, kat. Een gezellige beestenboel. Wij mochten veel van ons ma en pa maar moesten er wel zelf voor zorgen. Financieel deden hun dat maar eten geven, hok verschonen enz dat waren karweitjes die we zelf moesten ondernemen.

Later toen ik op mij zelf ging en ging samenwonen met Frank en later getrouwd met Frank, waren de katten favoriet en hamsters. De hamsters waren niet van lange duur, maar de katten zijn heel lang onderdeel geweest in ons bestaan. Tot 2017 hebben we katten gehad.

De  laatste was Sandy een lief Ragdoll poesje. Wat een schat was dat. Ik zeg was want helaas een leverziekte heeft haar niet oud doen worden. We hebben juni 2017 afscheid van haar moeten nemenOok spelen de diertjes bij Fracor Creaties een grote rol. De goede doelen zijn doelen die met dieren te maken hebben. En veel kadootjes hebben een dieren thema.Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.
I BUILT MY SITE FOR FREE USING