24 Mar

Corona en Maatregels

Er zijn sinds gister weer wat nieuwe maatregelen bijgekomen. Maatregelen om ons te beschermen tegen het Corona Virus. Het zijn er nogal wat en sommige met grote impact. Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik het opvolgen niet zo zwaar vindt. Ik heb eindelijk stukje rust gevonden en probeer er het beste van te maken met de beperkingen die we hebben.

In het begin was ik erg onrustig. Ik  ben de oudste van 4 kinderen en heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ik was constant bezig met het overdenken en regelen voor de andere. Maar van de een op andere dag had ik zo iets oke het is nu duidelijk ieder weet wat hij of zij moet doen en nu opvolgen. We zijn alle 4 volwassen hoor en hebben eigen gezinnen, maar als grote zus blijf je dat gekke maffe gevoel toch hebben dat je wilt waken over de andere

Vandaag had ik een vrije dag en ben de zolder maar eens gaan opruimen ook iets wat op de to do list stond. En wat je dan allemaal tegenkomt. Naast de troep die zo naar de kliko kan ook hele mooie dingen zoals oude schoolboeken, speelgoed van vroeger en dierbare foto's. Dis deze hele situatie is ook nog ergens goed voor.

Ik kan nog steeds als enige naar kantoor dat is op zich wel fijn. Je bent dan even uit je cocon en ergens anders. Ik heb vandaag aangeboden aan de collega;s dat ik vanaf volgende week 1 dag thuis wil werken. Op deze manier kan een andere collega even uit zijn huis kan en een dagje elders vertoeven. Ik kan me voorstellen na 2 weken in huis te moeten zijn dat het fijn is even eruit te kunnen. Ik werk met 2 service monteurs en 2 sales managers en een directeur.

Hoe vergaat het jullie??? ook je draai gevonden ???

Voor wie het gezellig vind in deze periode te mailen , dit is mijn email adres fracor5963@cs.com

Lieve Groet CorrinaComments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.
I BUILT MY SITE FOR FREE USING