16 Mar

Ja het Corona Virus hier kunnen we niet om heen. Ik wil beginnen mijn respect uit te spreken voor mensen die werken in de zorg, politie, onderwijs en winkelpersoneel. Zij hebben het zwaar op dit moment.

Ik mag mijzelf lucky prijzen dat ik werk bij een bedrijf waar het management erg begaann is met zijn mensen. Zo geldt er vanaf vandaag t/m 6 april dat de afdeling sales vanuit thuis zullen werken. Afspraken met klnaten  worden gecheckt of deze doorgang kunnen hebben. Collega's van de service gaan alleen nog op pad voor storing en op verzoek klant en nemen  de nodige adviezen en maatregelen.

Voor mij geldt dat ik de enige ben die daadwerkelijk op het kantoor aanwezig zal zijn en zo de lopende zaken kan oppakken. Dat betekent 8 uur alleen aan het werk. Nu ben ik dat na 15 jaar wel gewend dus geen probleem. Ik zet de radio aan en doe mijn werk en probeer er het beste van te maken.

Naar het werk ga ik met de auto en niet met bus of trein.

Prive heb ik wat afspraken verzet naar een later moment bijvoorbeeld de schoonheidssalon en het opmeten van een nieuwe bril. Zijn geen zaken die  nu werkelijk moeten plaatsvinden.

Bij het boodschappen doen neem ik ook de 1,5m afstand en betaal met pin

Normaal doen wij elke dag wel boodschappen, maar proberen dat nu te beperken tot 1 a 2 x per week

Ipv uitgaan heb ik het afgelopen weekend heerlijk aan de freubel tafel gezeten. Gelukkig een leuke hobby die binnenshuis kan plaatsvinden

Hoe gaan jullie ermee om, is het op jullie werk ook zo fijn geregeld en kunnen jullie ook goed vermaken

Lieve Groet Corrina
Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.
I BUILT MY SITE FOR FREE USING