03 Mar

Het is en blijft voorlopig een gekke wereld waarin we leven en waar voor mij de regering niet meer zo goed weet wat te doen. Maar daar kunnen we nog heel lang over discuseieren. We moeten nog even volhouden het is niet anders.

Omdat gezellig shoppen er voorlopig nog niet inzit en we toch het eea nodig hadden wat niet kon wachten zijn ons gaan verdiep in click & collect

Op naar het fenomeen Click & Collect

Hebben jullie deze optie al gebruikt?????

 

Click & Collect

Omdat we toch wel het eea nodig hadden wat niet kon wachten, zijn we ook maar gaan clicken en collecten. Oa Praxis en Karwei. Ik moet zeggen het was keurig geregeld en ik werd vriendelijk geholpen. Besteld online en ik kreeg netjes een bevestiging wanneer en hoe laat ik het op kon halen.


Shoppen op afspraak


Bijzonder, gek , vreemd , raar, maar over 30 jaar in een leuk bejaardenhuis als die dan nog bestaan, kan ik erover meepraten. Niet echt belangrijk maar toch. 

Vandaag gewinkeld op afspraak. 

Je moet je voorstellen dat je meedoet aan een show met 1 minuut gratis winkelen. Ik had de winkel met de grote A voor mijzelf alleen nou ja met nog 1 persoon. Een verschil met de show ik moest gewoon afrekenen bij de kassa.


Volgens mij slaat de regering helemaal door met deze maatregel. Want gezien de cijfers die alleen maar stijgen moeten we toch concluderen dat het virus niet zijn gang gaat in o.a de winkel met de grote A , niet in de horeca waar veel restaurants er goed op voorbereid zijn en ga zomaar door. Het wordt tijd dat ze eens echt gaan optreden daar waar de besmettingen wel plaatsvinden. Het hele land gaat zo naar de K............ Zo dat ben ik even kwijt een hele fijne avond allemaal 


Ben benieuwd wat jullie hiervan vinden en of je ook al gebruik hebt gemaakt van deze opties

Lieve groet Corrina


Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.
I BUILT MY SITE FOR FREE USING