17 Jan

Een dan zijn we al weer halverwege januari. De tijd gaat best snel. Op dit moment ben i druk bezig met hoe ik de naamsbekendheid van de webshop Fracor Creaties kan verbreden. 

Het is voor mij een leuke hobby, maar ik vind het wel leuk om te kijken welke opties er zijn en hoe die toe te passen.


Naar aanleiding van mijn vorige blog heb ik al wat leuke adviezen en tips ontvangen. De volgende tips zaten daarbij en die wil ik graag met jullie delen en jullie uitnodigen om samen te werken.


Linkruilen

Ik sta open voor linkruilen. Ik kan jullie link plaatsen op mijn webshop op een speciale linkpagina. Ook hier op de blog is een aparte pagina waar dat kan. Bloglinkpagina Ik plaats je logo, kort verhaaltje. Voorwaarden is wel terugplaatsing van mijn link op jouw site.  Fracor Creaties linkpagina


Bloggen

Een andere leuke tip was het opzetten van gastblogs. Ook hier sta ik voor open. Schrijf je zelf leuke blogs en zou je graag eens een gastblog schrijven hier bij Fracor Creaties dan ben je van harte welkom. Ik zou het tevens leuk vinden eens bij een andere blogger een gastblog te schrijven.


Ik hoop op leuke spontane reacties en tips zijn heel welkom

Lieve groet CorrinaVoorbeeldtekst

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.
I BUILT MY SITE FOR FREE USING