28 Dec

We hebben nog een paar dagen en dan is 2020 voorbij, Ik moet eerlijk zeggen dat ik dan een klein juich moment inlas. Het jaar 2020 overleven dat is iets wat wel erg speelt bij mij. Ik voel me af en toe angstig over het hele corona gebeuren. Bang om het zelf te krijgen of 1 van mjn famillieleden en de gevolgen.

Ik ga bewust ergens heen of niet heen. Contact met andere mensen beperk ik tot heel weinig tot nihil. Eerste kerstdag was erg fijn. We zijn in Drenthe op vakantie en hebben hier lieve vrienden. We zijn daar eerste kerstdag wezen eten. Coronaproof. 

We zijn in heerlijk Drenthe in een huisje en ondanks alle beperkingen genieten we. Beetje hardlopen, Flms kijken, 2 nieuwe spellen uitproberen en natuurlijk aan de freubel.

Ik neem standaard als we in Nederland op vakantie gaan een doosje mee met freubelspul.

Een mooi moment om iets nieuws uit te proberen of ideetjes uit te werken

Ik ben op dit moment bezig de linkpagine van Fracor Creaties te vernieuwen en alle linkjes te checken.  Voor de bloggers onder mijn blogbezoekers, ik sta open voor linkruilen. Ik kan je link opnemen op mjn linkpagna. Indien jullie dat willen stuur mij dan een email en daarin de volgende info. De link naar je blog of site en korte omschrijving. Een link terug is verreiste. Emailadres fracor5963@cs.com

Ik hoop dat jullie ook allemaal nog gezond en wel zijn en wens jullie hierbij al vast een fijne jaarswisseling.


Dit zijn wat nieuwe creaties


Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.
I BUILT MY SITE FOR FREE USING