08 Jan

Heerlijk weekend. Nou heb ik niet te klagen want het was een kort weekje dit keer.  Afgelopen woensdag 6 januari was mijn eerste werkdag voor dit jaar.

Na 2,5 vakantie was het toch ook wel weer fijn aan de slag te gaan. Collega's waren blij dat ik er was en ook de klanten. Altijd prettig zo'n welkom gevoel. Ik werk al 15 jaar bij dit bedrijf en is toch na zo'n lange tijd een onderdeel van me leven geworden.

Doordat ik geen mama ben geworden, heb ik 20 jaar geleden mijn leven anders uitgestippeld. In mijn werk kan ik oa een hoop energie en mooie invulling vinden. 

Ik heb een leuke baan als office manager en een mooi team om mij heen om voor en met te werken. 

Mijn directe collega had al veel voor mij gedaan, dus ik had geen enorme achterstand. Nu druk bezig met stukken klaarmaken voor jaarafsluiting.

Hoe was jullie eerste week van 2021??? Ook goed verlopen en weer aan het werk??? Wellicht thuis met de kindjes omdat de scholen dicht zijn.

Het vergt denk ik best veel aanpassing het thuiswerken. Ik zelf ga nog steeds elke dag naar het kantoor. Ik ben met nog 1 collega de enige die daar fysiek aanwezig zijn. Ik zeg altijd lachend , ik zit 8 uur in quarantaine.

Het was vd week wel even wennen , ik heb nieuwe brillen. Een beeldschermbril en gewone bril. Maar ze zitten goed en het is heel prettig en minder vermoeiend met lezen.  Dit is de dagelijkse bril.


De freubeltafel ligt weer vol. Project Valentijn

En nu genieten van het weekend, Lieve groetjes Corrina


Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.
I BUILT MY SITE FOR FREE USING